Thursday, November 29, 2012

Bagaimana Zionis Membunuh Umat Islam Tanpa Mengebom?

Oleh : Imran Haaz\M.I.A.

Satu kajian yang bakal diterbitkan di dalam American Journal of Clinical Nutrition (1), menegaskan bahawa kecenderungan lelaki yang membiasakan diri meminum minuman berkarbonat secara konsisten setiap hari akan mendedahkan diri mereka dengan kanser prostat.  Malah untuk kalangan penduduk dunia yang kandungan diet seharian mereka terdiri daripada hidangan utama yang berupa nasi, maka kesan meminum minuman ringan berkarbonat akan meningkatkan peratusan kemungkinan mendapat kanser prostat di dalam hayat mereka.

http://my.news.yahoo.com/soft-drink-day-raises-prostate-cancer-risk-study-161815197.html


Sebagaimana yang kita semua sedia maklum, kebanyakan hidangan di restoran segera terutamanya yang berada di dalam senarai boikot kerana menyokong Israel, menawarkan minuman ringan berkarbonat sebagai penghilang dahaga. Kita menyangka, Zionis hanya kejam kerana membunuh kanak-kanak dan bayi-bayi tidak berdosa di Palestin. Tetapi kita semua tidak sedar akan hakikat bahawa mereka sedang membunuh semua generasi manusia lain di dunia secara halus dengan budaya makanan dan kehidupan baru.

Teruskan boikot... dengan menyokong restoran segera seperti ini, bukan hanya mereka membantu Israel membunuh anak-anak dan bayi Palestin.. tetapi mereka juga membunuh generasi manusia 'goyim' lain dengan taktik pembunuhan halus seperti ini... peminum minuman ringan berkarbonat yang kerap, akan menghadapi risiko mendapat kanser prostat. Itu yang dimaklumkan di dalam petikan artikel berkenaan isu terbabit yang boleh dicapai pada pautan berikut (klik)

Tak perlu menghantar bom ke Malaysia untuk membunuh generasi pengganti umat Islam masa depan, hanya dengan iklan burger percuma, hampir semua umat Islam yang kebulur di sini merelakan diri 'dibom anak-anak' mereka yang belum lahir.. mudah benar umat Islam 'dibunuh' dan dihancurkan penuh rela...


Rujukan :
1) http://my.news.yahoo.com/soft-drink-day-raises-prostate-cancer-risk-study-161815197.html

© 2012 Muhammad Ibn 'Az. Hakcipta terpelihara. 
Perhatian... Kepada pembaca yang berminat untuk menyalin artikel-artikel yang terdapat dalam blog ini ke mana-mana blog-blog atau email bagi tujuan perkongsian ilmu dan dakwah dan bukan bagi tujuan komersil, anda dibenarkan untuk berbuat demikian dan pihak kami berharap agar pihak anda dapat menyatakan dengan jelas www.satuhala.blogspot.com sebagai sumber artikel-artikel ini diambil. Semua artikel dalam blog ini merupakan hasil karya Muhammad Ibn 'Az. Semoga semua ilmu yang dikongsi akan memberi manfaat kepada semua. Semua artikel hasil karya Muhammad Ibn 'Az didalam blog ini ini dilindungi dibawah Akta Hakcipta 1987. Semua penulisan di dalam blog ini ditulis dan digarapkan bagi tujuan membantu semua orang Islam dan pihak-pihak yang mahu memahami Islam menangkis fitnah, propaganda, polemik yang cuba ditimbulkan serta bagi membantu menyedarkan muslim tentang apa sahaja perkara yang sedang berlaku disekeliling mereka. Jika terdapat rakan-rakan pengunjung yang bukan Islam mendapati isikandungan penulisan di dalam blog ini tidak selari dengan apa yang difahami mereka di dalam agama mereka, mereka bolehlah membuat kajian dan penelitian sendiri, termasuk mendapatkan rujukan dari pihak yang professional dan pakar di dalam bidang mereka bagi mendapat satu kepastian jelas untuk membantu mereka membuat penilaian. Setiap manusia diberikan kebebasan untuk memilih apa yang betul dan benar untuk menjadi pegangan hidup mereka. Jadi, carilah kebenaran dengan membuat kajian, penelitian dan siasatan sendiri supaya dapat membantu anda mencapai satu keputusan yang tidak dipaksakan oleh mana-mana manusia untuk anda mengikutinya. Setiap jalan yang dipilih adalah atas keputusan anda setelah penilaian dan kajian memberikan satu bentuk kepuasan kepada akal fikiran anda sebagai manusia di dalam mencari kebenaran. Blog ini dan segala isikandungannya adalah untuk Muslim. Sebagai penulis blog ini, saya sudah mengambil segala langkah mengikut kemampuan, pengetahuan serta keupayaan saya untuk memastikan setiap penulisan di dalam blog ini keseluruhan strukturnya memaparkan isikandungan yang benar. Tetapi saya ingin menegaskan kepada semua pengunjung supaya semua isikandungan blog ini ditelitikan, diperiksa dan dikaji terlebih dahulu sebelum membuat sebarang keputusan untuk menggunakannya dan mempercayainya. Semua pengunjung dinasihatkan untuk mencari kebenaran melalui penelitian, kajian, pemeriksaan dan kepastian sendiri. Jadikan ini sebagai satu budaya. Sebagai manusia, kesilapan boleh berlaku di mana-mana dan pada bila-bila masa. Sekiranya ada kesilapan, saya memohon jutaan maaf dan harap dapat maklumkan supaya dapat diperbetulkan. Terima kasih atas kunjungan anda




4 comments:

Dalam kita tak sedar.. senyap2 dye bunuh kita..
 
Zeaf I-sahus,
bukan hanya dgn cara tu 'kita cuba dibunuh'.. ada byk lg cara yg digunakan mrk yg kita secara umumnya tidak sedari..
 
salam..hanya berkongsi cerita perihal kawan abang saya yang meninggal secara mengejut di airport LCCT beberapa tahun yang lalu. kata abang saya, dia suka meminum air coca cola. bangun pagi buka peti sejuk terus diteguknya coca cola seperti meneguk air masak. setiap hari mcm tu.air gas berbotol2 di dalam peti sejuk. macam ketagihan. ditemui meninggal dunia dan katanya berpunca dari masalah buah pinggang. mmg lah ajal kan tapi kalu boleh mmg elakkan lah 'air pedas' bak kata anak2 saya. air berkarbonat tu air pedas. =)
Al-Fatihah untuk arwah abang rudy.semoga berada di kalangan org2 yang beriman. amin. -_-
 
Wa'alaikumsalam w.b.t. Juwita,
Saya juga ada kenalan keluarga yg rapat mengalami masalah buah pinggang krn kerap minum minuman berkarbonat..

Saya semenjak dr melihat perkara tersebut berlaku kepada kenalan keluarga tersebut, saya sedaya upaya menjauhkan minuman pembunuh ini dari saya dan keluarga.. Mujur sempat saya bawakan ke hospital bersama sahabat Rizal Hass (Islam1st.org) dan sempat didiagnos mempunyai masalah buah pinggang..

Sekarang ni insan tersebut menjalani proses kerap haemodialysis dan terselamat dr nasib yg menimpa kenalan keluarga Juwita. Ia pengajaran yg pahit utk kita semua dan satu yg saya belajar dr melihat situasi tersebut ialah kita perlu pantas bertindak membuat keputusan utnuk menyelamatkan keadaan tersebut dari menjadi lebih buruk. Al Fatihah utk arwah Rudy..


 

Berminat.. Sebarkan Supaya Manfaatnya Lebih Meluas

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Follow by Email